top of page

Restaurant Mas Fonoll

Mas Fonoll és un restaurant emplaçat dins d’una masia catalana del segle XIX situada a 5 km de Sant Feliu de Codines, municipi de la comarca del Vallès Oriental. El restaurant està format per tres amplis salons i té una capacitat total per a 150 comensals que queden repartits en tres torns per evitar acumulacions. El restaurant obra únicament al migdia; dissabtes, diumenges i festius.


Tots els productes que conformen la carta són ecològics, i són els mateixos propietaris de la casa els que s’encarreguen de produir les seves collites i elaborar amb aquestes la seva cuina. Hi ha diversos productes com els rovellons, els calçots o les carxofes que estan fora de carta perquè estan subjectes a temporada.


Foto: pa amb tomàquet

Creative Commons


Els segons plats vénen sempre acompanyats de patates fregides o de mongetes cuinades pacientment en cassola de bronze, i totes les postres estan delicadament elaborades per la mestressa de la casa. De ben segur que l’allioli i el pa torrat seran els dos elements indispensables a la vostra taula. El preu oscil·la entre els 15 i els 30 euros per persona, tot inclòs.


Mas Fonoll és una gran elecció per gaudir d’un bon dinar amb aliments de la terra, respirar aire fresc i deixar-te portar per la tradició culinària catalana i l’ambient casolà.

bottom of page